Oude-Tonge - Op D.V. zaterdag 22 juni 2019 geven de Urker Zangers, o.l.v. Jacob Schenk, hun laatste concert in het kader van hun 50-jarige jubileumtoer. Medewerking aan deze avond wordt verleend door Jong Dameskoor Shira, o.l.v. Peter Wildeman, in de prachtige Hervormde Kerk te Oude-Tonge. Daarnaast zal Elise Hout haar nieuwe CD :”Sound of Silence” presenteren. Eén van de liederen die zij zal zingen is: "Thy word is a lamp unto my feet". Lees hieronder meer.

Vervolg

Jong Dameskoor Shira telt nu ca. 45 leden en repeteert in Tholen en Goeree- Overflakkee. Het driestemmig dameskoor zal prachtige nieuw ingestudeerde Psalmen en Geestelijke liederen ten gehore brengen.

De "Urker Zangers" staan nog steeds garant voor en bekend om hun enthousiaste, gevarieerde en spontane optreden in combinatie met hun kenmerkende, frisse en krachtige koorsound. Schenk is een muzikale duizendpoot. Naast dirigent is hij organist en pianist, een begenadigd zanger en een bekend panfluitist. Deze veelvormige muzikaliteit vormt een ideale combinatie met het veelzijdige mannenkoor "Urker Zangers".

De combinatie van de stoere mannenstemmen met de hoge stemmen van het jong dameskoor zal de avond muzikaal, zeker interessant maken. Samen zullen zij het lied :”De nieuwe dag” zingen met solist Jacob Schenk.

Organisatie: "Zoals u leest, beloven we u een mooie avond, jong en oud zijn dan ook van harte welkom! Dit jubileumconcert is ten bate van Stichting Kerk in Actie. Tijdens het concert zal een kort appèlwoord gesproken worden door Jacco van Delden."

Het concert beginnen om 19:30 uur. De kerk is open vanaf 19:00 uur.

Kaartverkoop vindt plaats bij de ingang van de kerk of via de website. Online bestellen is goedkoper via www.korenindekerk.nl

De toegang bedraagt €7,50 voor volwassenen (€10,00 aan de deur). Gezinskaart bedraagt €18,00 (€20,00 aan de deur).

Adres van de kerk: Hervormde Kerk, Kerkring 1, 3255 AH in Oude-Tonge