Ouddorp - De Boei: "Gezellig Hollandse liedjes zingen" kan op dinsdag 11 juni 2019, aanvang 13:00 uur, in De Overkant aan de Dijkstelweg 33 te Ouddorp. De toegang is gratis. Iedereen is welkom! Lees hieronder meer en voel je welkom, "want zingen verbindt!" Inloophuis De Boei is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker.

Meezingkoor De Watertoren

Het meezingkoor bestaat uit zangers en zangeressen, het volledige koor is 25 man/vrouw sterk, uit verschillende koren die hun krachten hebben gebundeld omdat zij graag Nederlandstalige liedjes wilden zingen. Het meezingkoor heeft dit jaar al diverse optredens gehad. Positieve geluiden waaiden erna over het eiland. Zowel het koor als de meezingers bleken volop te hebben genoten. Wat opvalt is dat het meezingkoor met zoveel plezier het samen zingen uitdraagt.

Heeft u ambitie om te zingen, zij oefenen iedere donderdag van 19.30 tot 21.30 uur, Watertoren 53A Dirksland. Heb je geen stem of kun je niet zingen -wie zegt dat- dan is het al fantastisch als je mee neuriet. "Zingen werkt voor mij therapeutisch", vertelde een van de dames van het koor. Samen zingen bindt. Verbinden is ook wat inloophuis de Boei beoogt. Het inloophuis hoort vaak dat het voor nieuwe gasten een drempel is om de Boei te bezoeken. Echter als zij die eenmaal genomen hebben dan blijkt dat zij omringt worden door warmte. Ervaren het samen zijn met lotgenoten het luisterend oor van gastvrouwen als een verademing. Samen delen, samen huilen, samen lachen. Een arm om hen heen, een troostend woord voor elkaar. Een klein gebaar dat kan zorgen voor net dat zetje energie, wat zij op dat moment juist zo nodig hebben.

Bezoek aan het inloophuis is gratis, een verwijsbrief niet nodig. Mocht de afstand naar Ouddorp een probleem zijn; u kunt gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst. Dit kan door te bellen naar 06 22111572 of te mailen naar info@deBoeigo.nl