Ouddorp - Er wordt weer een mooi concert gegeven op dinsdagavond 4 juni in de Overkant in Ouddorp. Duo EBANO bespeelt klarinet en piano in de Overkant. Ook dit jaar is er weer een serie concerten onder de noemer “de Overkant Klassiek OK!” in de Overkant. De eerste is op dinsdagavond 4 juni 2019. Dan speelt DUO EBANO. Lees hieronder meer.

DUO EBANO

DUO EBANO is tot stand gekomen op het G. Verdi-conservatorium in Milaan, tijdens de studie bij Mr. Mauro Bonifacio. In 2015/2016 speelde het Duo Ebano in Nederland in verschillende zalen, zoals het Concertgebouw, het Muziekgebouw in Amsterdam en De Doelen in Rotterdam. Na zich beziggehouden te hebben met het klassieke en romantische repertoire, verlegde Duo Ebano de belangstelling naar de hedendaagse muziek en nam deel aan het Laboratorium voor hedendaagse muziek in Milaan door wereldpremières te spelen in de internationale compositiewedstrijd. Duo Ebano is de grote winnaar geworden van Storioni Toonzaal Prijs 2017. Het duo won tevens de Publieksprijs en de ‘Omroep Max Jong Talent Prijs’. Marco Danesi - klarinet Paolo Gorini – piano.

Kaarten á €17,50 via VVV, tel. (0187-)681789. "En dat is inclusief de koffie of de thee en een glas wijn na het concert."