Middelharnis - Pianodocent Piet Westhoeve en viooldocente Heleen De Witte van het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee hebben hun leerlingen weer klaargestoomd voor een prachtig optreden. Iedereen s van harte welkom bij dit Viool en piano-concert in het Diekhuus te Middelharnis, op 29 maart 2019 om 19:30 uur. Lees hieronder de namen van de leerlingen die meespelen en welke stukken er gespeeld worden. Gratis toegang.

Viool en piano in het Diekhuus

Geert Kieviet, Sara Papeveld, Soleile Huikeshoven spelen op hun viool liedjes uit het Suzukirepertoire. Anna vd Hel speelt een vrolijke gavotte van J.B. Lully. Eloise Goedegebuur gaat het 3e deel uit het 2e vioolconcert van F. Seitz vertolken. Margriet Baelde speelt het begin uit het vioolconcert van de Belgische componist- violist, J-B Accolay. Tygo de Waal speelt op zijn altviool de spetterende finale uit een sonate van J. N . Hummel. Ook gaat hij het prachtige 2e deel uit het vioolconcert van H.G. Casadesus. Dit altvioolconcert is geschreven in de stijl van Händel. Er spelen deze avond 6 pianisten, niet erg veel, maar wel met erg leuke muziek! Zo speelt Floris van Splunder de twee leukste stukken uit de methode van Alfred, ‘Greensleeves’ en ‘Fandango’. En Louran Steenbeek speelt een van de stukken die hij ook op z’n aanstaande B-examen gaat spelen, ‘River flows in you’ van Yiruma. Kortom, er valt volop te genieten van prachtige pianomuziek door de jonge leerlingen!

Deze avond is gratis te bezoeken.

Meer horen?

Mocht u nog meer willen horen? De harp- en vioolleerlingen geven een concert op donderdag 16 mei om 19.00 in het Diekhuus te Middelharnis. Of kijk eens op www.muziekgebouwgo.nl voor alle activiteiten.