Sommelsdijk - "Salsa! Hou je van een feestje? Dan is het natuurlijk leuk als je een beetje goed kunt dansen. Als je voor Salsa kiest kun je na een cursus van 10 lessen (start 29 maart) al goed uit de voeten op de dansvloer. Petra Hoek: "Het is niet zo moeilijk als dat het misschien lijkt. Waar het vooral om draait is plezier hebben in dansen. Het gezellig samen dansen staat dus centraal en dan leer je heel vlot de basispassen en een aantal eenvoudige leuke figuren. En daarna kun je je dan eventueel in de vervolgcursussen verder ontwikkelen als danser(es)." Lees hieronder snel verder.

Vervolg

Petra Hoek is enthousiast: "In de eventuele vervolgcursussen kun je verder ontwikkelen als danser(es). Dan wordt er ook aandacht besteed aan andere stijlen als Bachata, Rueda en Kizomba. Er is ieder weekend wel ergens een Salsafeest, dus volop gelegenheid om het geleerde toe te passen!"

Techniek universeel

"De techniek van het salsadansen is universeel, dus die kun je overal toepassen." Petra Hoek was pas geleden nog op een 3-daags salsafestival in Lloret de Mar in Spanje. “Het was geweldig, ik kreeg daar les van supergoede performers die ik voorheen alleen kende van filmpjes op Youtube. Heel veel geleerd en inspiratie opgedaan voor mijn eigen lessen."

Ruime locatie cursus in Sommelsdijk

In recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk begint Petra Hoek binnenkort weer met nieuwe cursussen. Petra: "Op vrijdag 29 maart 2019 zijn er gratis proeflessen. Je kunt dan meedoen om kennis te maken met de docent, de manier van lesgeven en andere deelnemers. Er zijn cursussen voor verschillende niveaus. Aanmelden voor de proefles en cursus, met of zonder partner, kan via tel. 06-22168161 of via de mail: petra.hoek@planet.nl. Als je nu start kun je over 3 maanden schitteren op ieder Salsafeest!"

Ook andere lessen

Ook voor andere lessen, zoals Zumba, Zumba voor kids, Zumba voor senioren, Streetdance en Piloxing kun je terecht bij Petra Hoek. Zie www.balletschoolpetrahoek.nl.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.