Sommelsdijk – De agenda van Oostdam kent al jaren een vast onderdeel: de repetities en voorstellingen van toneelclub de Klokkedieven. Wekelijks repeteren ze om hun acteerkunsten te verbeteren en ieder jaar in maart verzorgen ze diverse avonden met prachtige blijspelen. Lees hieronder verder.

De huiskamer van Goedereede, Oostdam, is thuisbasis voor de toneelclub. Wekelijks komen de leden bij elkaar om tot een prachtig resultaat te komen in maart. Niet voor niets, was de club nauw betrokken bij de vernieuwing van Oostdam. Mede dankzij hun inbreng kwam er een nieuw theaterdoek en een verlenging van het podium.
In maart staat de toneelclub maar liefst tien keer op het toneel om het blijspel Martha & Mathilda op te voeren voor groot publiek. De twee zussen Martha en Mathilda zijn al op leeftijd en samen runnen ze het ietwat oubollige hotelletje De Goudfazant, dat deel uitmaakt van hun grote, oude boerderij. Er volgen hilarische verwikkelingen, waar u als toeschouwer in wordt meegenomen. Het is toneelstuk met veel humor, het wordt echt een avond lachen!
Een prachtig resultaat staat voorop bij beide partijen. Samenwerken hiervoor doen ze dan ook graag. Zo is er dit jaar voor de tweede keer zelfs een VIP-arrangement bij te boeken in Oostdam. Vooraf een hapje en verzekerd zijn van goede plaatsen. De arrangementen zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij.
De jaarlijks terugkerende bezoekers van de voorstellingen zullen ook zien dat SRGO locatie Oostdam in een nieuw jasje is gestoken. In het najaar van 2018 heeft het gebouw een metamorfose ondergaan. Dit jaar zijn er voor de tweede keer VIP-arrangementen bij te boeken in Oostdam, op speciale avonden. Vooraf een hapje eten met elkaar en verzekerd zijn van goede plaatsen vooraan. De arrangementen zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij. SRGO locatie Oostdam is graag het podium voor allerhande activiteiten. Samenwerken en verbinden om leden en/of bezoekers te vermaken of kennis te laten maken met diverse activiteiten. Houd de agenda in de gaten (www.oostdam-goedereede.nl) of neem contact op voor meer informatie.