Stellendam - D.V. zaterdag 22 december 2018 zal in de Hervormde kerk aan de Bosschieterstraat in Stellendam de jaarlijkse Kerstzang-avond worden gehouden. Naast het Chr. Mannenkoor “Door Eendracht Verbonden”, dat deze avond organiseert, werken mee: Gereformeerd kerkkoor “Canticum” uit Ouddorp/Stellendam, o.l.v. Jurrien van Kooten. Bovenstemgroep “Goeree-Overflakkee”, o.l.v. Corné de Geus. Chr. Mannenkoor “Door Eendracht Verbonden” uit Stellendam, o.l.v. Jurriën van Kooten. Lees hieronder meer.

De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door Wiljan de Geus op het orgel. Corné de Geus zal de meditatie verzorgen Naast de liederen die de koren ten gehore zullen brengen, zal is er ook ruimte voor samenzang zijn. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Na afloop is er voor een ieder koffie of thee met krentenbrood in, het naast de kerk gelegen, verenigingsgebouw “De Rank”.

De aanvang is 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. Er wordt geen entree gevraagd, maar er is wel een collecte voor de onkosten. "Mogen de koren ook u deze avond verwelkomen?"