Regio - Het Groot Zeeuws Jongerenkoor zingt 2 Kerstconcerten in Zeeland met een orkest erbij. Op zaterdagavond 15 december zingt het koor in de koorkerk van Middelburg en op donderdagavond 20 december wordt er in de Grote kerk van Goes een grote Kerstzangavond georganiseerd. Lees hieronder meer.

Twee Kerstconcerten

Op zaterdagavond 15 december zingt het koor in de koorkerk van Middelburg (adres: onder de toren 2). Het koor wordt muzikaal omlijst door een orkest. Tijdens het concert in de koorkerk werkt ook Mannenkoor De Lofzang uit Goes o.l.v. Ron van Ommen mee, en jeugdkoor de Nachtegaaltjes o.l.v. A. Riemens. Ds. M. Karens zal deze avond leiden. De avond begint om 19.30 uur.

Op donderdagavond 20 december wordt er in de Grote kerk van Goes (Singelstraat 9) een grote kerstzangavond georganiseerd. Het Groot Zeeuws Jongerenkoor zingt wederom de prachtige kerstcantate. Aan deze avond werken verder muzikaal mee: Jong Dameskoor Shira, en Jong Mannenkoor Salomo. Daarnaast een groot samengesteld kinderkoor o.l.v. Wim Posthuma en Lydia van Lit- van Gurp. Jong en oud hartelijk welkom tijdens dit concert. Ds. A. J. de Waard zal deze avond openen. De avond begint om 19.30 uur.

Jong en oud worden hartelijk welkom geheten. Reserveren kan het beste via www.peterwildeman.nl.