Ouddorp – Een live talkshow in het theater vol humor, taalgrappen, absurde filmpjes en interviews met Jaap Reedijk en een mystery guest. Dat is wat je kunt verwachten van ‘De Staat van Verwarring’ met Pieter Jouke & Ronald Snijders op zaterdag 3 november 2018, om 20:30 uur in Strandtheater Houten Kaap te Ouddorp. Lees hieronder meer en bestel tickets.

"Zet Pieter Jouke en Ronald Snijders bij elkaar en je hebt een ijzersterk cabaretduo! Ze zetten je continu op het verkeerde been, en dat maakt deze voorstelling hilarisch. Ze combineren hun grappen met doldwaze filmpjes, chat-gesprekken met onbekenden, een quiz en nog veel meer. Hier zul je je geen moment vervelen!" (bron: Theater.nl). De Staat van Verwarring was eerder te zien als late-night TVprogramma van de VPRO.

Ronald Snijders

Ronald Snijders is absurdist, schrijver en programmamaker. Momenteel speelt Snijders het theaterprogramma ‘Groot succes 2’. Zijn vorige show ‘Welke show’ werd genomineerd voor de Poelifinario. Hij is regelmatig op TV te zien bij o.a. DWDD en PAUW.

Pieter Jouke

Pieter Jouke is bekend van Padoem Patsss (BNN-VARA), CQC, Humormarathon voor Cliniclowns in Carré en RenkemaTV. Hij schrijft voor diverse cabaretiers en TV programma’s zoals Zondag met Lubach. Vanaf dit najaar toert Pieter rond met de try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Gloeiende Plaat’ waarmee hij op 15 december 2018 opnieuw op het podium van de Houten Kaap staat.

Tickets

Tickets voor ‘De Staat van Verwarring’ op 3 november in de Houten Kaap (€17,50) zijn verkrijgbaar via DEZE LINK en VVV Goeree-Overflakkee.