Middelharnis - Voor de fanfaremuzikanten van Sempre Crescendo uit Middelharnis breekt een drukke tijd aan. Op zaterdag 17 november a.s. zal het orkest, uiteraard onder leiding van dirigent Erik Rozendom, deelnemen aan een concertconcours (muziekwedstrijd) in de prachtige zaal van de Hanzehof in Zutphen. Aan dit concoursbezoek, waarbij het orkest van Sempre zal uitkomen in de eerste divisie van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, gaat natuurlijk een intensieve voorbereiding vooraf! Lees hieronder meer.

De muzikanten leggen uit: "De orkestrepetities zijn al enkele weken gaande, en op zaterdag 13 oktober a.s. houdt het orkest een repetitiemiddag in het eigen verenigingsgebouw De Notenkraker (adres: Juliana van Stolberglaan 17 in Middelharnis). Deze dag wordt ’s avonds om 19.30 uur afgesloten met een openbaar toegankelijk mini-concert, waarbij Sempre het volledige programma voor het concours voor het eerst zal uitvoeren. U bent natuurlijk van harte welkom om te komen luisteren in De Notenkraker! Toegang is gratis.

Op zaterdag 27 oktober a.s. volgt dan een tweede try-outconcert in Goes, en de reeks voorbereidingsconcerten wordt afgesloten op zaterdag 10 november a.s. met een try-out in de tennishal van De Staver in Sommelsdijk. Voor dat concert heeft Sempre fanfareorkest De Hoop uit Stellendam uitgenodigd als muzikale gast. Dit gerenommeerde muziekgezelschap staat onder leiding van Arie Stolk en komt uit in de concertdivisie. Zij zullen op zaterdag 8 december a.s. ook deelnemen aan een concertconcours, dat plaatsvindt in het Muziekcentrum in Enschede. Beide orkesten staan garant voor een avond originele blaasmuziek van zeer hoog niveau, dus zet 10 november alvast in uw agenda!"

Kijk voor meer info over Sempre Crescendo eens op de website (www.sempremiddelharnis.nl) of volg op Facebook.