Regio - Zo’n 50 loepzuivere damesstemmen verdeeld over drie partijen, in de leeftijd van 15 jaar tot 49 jaar. Dat is kort samengevat het Jong Dameskoor Shira. Het koor treedt komende Half jaar op in Ouddorp, Dreichor, Goes, Middelharnis en Middelburg. Het Jong Dameskoor Shira staat o.l.v. de Thoolse musicus Peter Wildeman, terwijl organist/pianist Joost van Belzen het koor begeleidt. Het koor studeert om de 3 weken en heet u welkom bij de inloopavonden. Lees hieronder verder.

In Dreischor presenteert het koor haar nieuwste CD: ‘Staande aan de glazen zee…”, die ze samen met kinderkoor Jedaja heeft opgenomen. Daarnaast werkt het koor de komende tijd aan een Nederlandstalig kerst-oratorium, samengesteld door Peter Wildeman, hetgeen dit jaar voor het eerst als première wordt uitgevoerd. De sfeer tijdens de repetities is ontspannen, tegelijk wordt er hard gewerkt, leden krijgen oefenbestanden gemaild, zo komt het dat de kwaliteit van het koor vrij hoog ligt. Komende tijd zijn er ‘inloop-repetities’ voor nieuwe leden. Leden vanaf 15 jaar t/m 49 jaar, kunnen vrijblijvend een repetitie meedraaien. In ’s Gravenpolder gaat dat om de volgende data: woensdag 22 augustus, maandag 10 september en maandag 29 oktober. In Middelharnis is dat, maandag 24 september, Woensdag 3 oktober, en maandag 29 oktober. Ook zijn er gezamenlijke open repetities in Kerkwerve op maandag 3 september, maandag 5 november en maandag 3 december (bestuur regelt hiervoor vervoer). Da repetities zijn om 19.30-21.30 met een gezellige pauze.

Op de website www.dameskoorshira.nl vind je alle informatie over ons koor. Mochten er vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via de mail: info@dameskoorshira.nl.
Het Jong Dameskoor Shira staat o.l.v. de Thoolse musicus Peter Wildeman, terwijl organist/pianist Joost van Belzen het koor begeleidt. Het koor studeert om de 3 weken in ’s Gravenpolder (Atelier 31, Kamperfoeliestraat 31) en in Middelharnis (De Hoeksteen, ring 13). Tot ziens tijdens de repetitie!