Middelharnis - Zaterdagavond 26 mei 2018 wordt het swingen en zingen geblazen bij Popstichting Jailhouse. Twee bands, twee generaties staan op het programma. Het voorprogramma zal worden verzorgd door de band “A.J. Reloaded”. Deze band speelt onder andere rock&roll, blues, en hits uit de jaren 50,60,70. Kortom: een breed repertoire. De hoofdact van deze avond is niemand minder dan de band “Uncle Jimmy”. Lees hieronder meer.

A.J. Reloaded bestaat uit Elly Muijzert- Hammond (organiste), Anne Jess (zangeres), Leen Vanderent (gitarist), Peter Rugebregt (bassist) en André de Vroed (drummer). De gezamenlijke drive om op te treden is het plezier dat zij beleven aan het maken van muziek en het vérmaken van het publiek.

De hoofdact van deze avond is niemand minder dan de band “Uncle Jimmy”. Twee chicks en twee heren zorgen er voor dat het bloed door je aderen blijft stromen! Ze geven je de energie om de hele avond los te gaan op hun vuige en sexy bluesrock. Ze steken de jaren '70 in een nieuw jasje. De stevige, bluesy zanglijnen van de chick on bass flankeren de virtuoze gitaar en de scheurende hammond, alles met een bedje van snoeiharde drums. 3 juni 2017 is hun gloednieuwe EP 'Moon Child' uitgekomen. Uncle Jimmy bestaat uit: Marja Boender (leadzang/basgitaar), Julia Driessen (Hammondorgel), Sebas Fledderman (Gitaar) en Tom Beemster (drums/backingvocals).

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,-. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 20.00 uur, aanvang optreden is 21.00. Verfrissende consumpties en versnaperingen zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.