Ouddorp - Vrijdag 1 juni 2018 presenteert Clementine haar nieuwe album tijdens een exclusief release concert in strandtheater Houten Kaap, Ouddorp. Het tweede album van de charmante singer-songwriter uit Goedereede heeft de titel ‘Letting go’ en is geproduceerd in Nashville. Lees hieronder meer.

Wyatt Easterling nodigde Clementine uit haar nieuwe cd te produceren in Omnisound Studio waar grote namen als Jewel, Beyonce, Taylor Swift, Lionel Richie, Shakira, Faith Hill, Janis Ian, Carrie Underwood en Alison Krauss haar voor gingen. Wyatt heeft samen met Miles Copeland (The Police & Sting) een eigen platenlabel. Daarnaast is hij songwriter met meerdere platina albums op zijn naam.

Enkele nummers van ‘Letting go’ schreef Clementine met Wyatt samen. Zo is het lied ‘That’s freedom’ in Nashville geschreven en direct opgenomen met sessiemuzikanten. Op het nieuwe album staat ook een aantal nummers van bevriende songwriters die zelf op de achtergrond meezingen.

Het resultaat van deze bijzondere samenwerking is op 1 juni vanaf 20.30 uur te beluisteren in de Houten Kaap. In een intiem optreden zal Clementine, begeleid door topmuzikant Philip Masure en multi instrumentalist Janos Koolen (bekend van Frédérique Spigt en Douwe Bob), voor de allereerste keer alle nummers van het album live voor publiek spelen. Kaarten voor dit folk concert (€12,50) zijn online te bestellen via houtenkaap.nl.

Quote: "Clementine pakt je met haar stem vast en laat je geen moment meer los. Je hebt geen andere mogelijkheid; je moet luisteren. Echt luisteren. En dan betovert ze je met die diep in je zielement doordringende stem."