Ouddorp - Woensdag 23 mei 2018 wordt het 55+ clubseizoen traditiegetrouw afgesloten met een evaluatiemiddag in de Dorpstienden. Ria Akerhoek heeft een leuke quiz gemaakt om het geheugen wat op te frissen. Het belooft een gezellige middag te worden, waarbij u herinneringen op kunt halen en uw mening kunt geven."De entree is gratis, maar we vinden het fijn wanneer u zich van tevoren aanmeldt." Lees hieronder meer.

Programma

"Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over de activiteiten van het afgelopen seizoen. Wat vond u leuk, wat minder geslaagd en wat heeft u gemist? Wij vinden uw mening heel erg belangrijk en gebruiken uw suggesties voor het samenstellen van het programma voor volgend seizoen.

Ria Akerhoek heeft een leuke quiz gemaakt om uw geheugen wat op te frissen Het belooft een gezellige middag te worden, waarbij u herinneringen op kunt halen en uw mening kunt geven.

De entree is gratis, maar we vinden het fijn wanneer u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan bij de 55+ club in de Dorpstienden of bij Joke van Dam tel. 0187 682319."

Meer infromatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN 0187 483366 e-mail c.vermeulen@zijngo.nl.