Sommelsdijk - Het voorjaarsconcert van M.O. (mandoline orkest) Estampida, zal weer op zaterdag 21 april 2018 plaatsvinden, in de Exoduskerk te Sommelsdijk. De gasten die verwelkomt worden zijn: M.O. Melodia uit Stampersgat en Het blokfluitensemble o.l.v. Elly Bakker. Voor dit concert is er weer een gevarieerd programma samen gesteld. Het belooft een prachtige avond te worden voor de liefhebber. Lees hieronder verder.

"Muziek geeft plezier, saamhorigheid en ontspanning!" Deze avond staat onder leiding van Marco Ludemann (dirigent) die professioneel mandoline speelt in verscheidene symfonieorkesten. Marco is al vele jaren als dirigent verbonden aan de beide orkesten.

Het repertoire van het orkest bestaat uit origineel, voor mandolineorkesten, geschreven werken en bewerkingen van werken voor andere bezettingen. Het accent ligt op klassiek, heel breed, uit alle stijlperioden. De keus is groot, want er is veel geschreven voor een mandolineorkest.

Het concert vind plaats in de Exoduskerk, aan de Dorpsweg 97 te Sommelsdijk. Aanvang is 19:30 uur, de kerk is open vanaf 19:00 uur. Toegang is vrij.

M.O. Estampida repeteert in het Wijkcentrum van Middelharnis, aan de Doetinchemsestraat 27. Iedere dinsdagavond wordt geoefend van 19:30 uur tot 21:30 uur. U en jij bent van harte welkom vrijblijvend te komen kijken. Meer informatie via tel. (01870-)482322.