Middelharnis - Atelier Havenhoofd 1 in Middelharnis toont in de maand april 2018, unieke pentekeningen van Marius Westrate, geboren en getogen in Wemeldinge. In deze bijzondere tentoonstelling zijn vooral realistische werken te zien van zijn geboortestreek Zuid Bevelend en omgeving, maar ook maritieme objecten van de Oosterschelde zijn aanwezig op de tekeningen van Marius. "Hij wil zo veel mogelijk het mooie dat hij waarneemt met pen of potlood op papier zetten en en anderen laten genieten naar eigen waarneming." Lees hieronder meer.

Marius Westrate

Er zijn geometrische tekeningen te zien waar precisie een grote rol speelt. De laatste tijd is Marius begonnen met collages te maken, geïnspireerd door Saskia Lubbers, wat voor hem een nieuwe ontdekking is. Hij is daardoor ook anders gaan kijken naar beeldende kunst.

Marius werk is nog niet eerder te zien geweest in de galerie bij Atelier Havenhoofd 1, of op Goeree-Overflakkee. Sinds 2014 exposeert hij zijn werk in Nederland, België en Spanje. Vanaf 2006 jaarlijks in de vuurtoren in Roquetas de Mar en sinds 2009 op de kunstroute te Wemeldinge. In 2013 maakte hij een mooie stap voorwaarts met een expositie o.a in Affligem (BE), de grote kerk in Veere, Kapel van St Maarten te Grijpskerke, open atelier Hulst en op de kunstschouw Haamstede en de kunstroute Kampenhout (BE).

De tentoonstelling van Marius is in Middelharnis te bezichtigen van donderdag 5 april t/m vrijdag 4 mei 2018,in de galerie van Atelier Havenhoofd 1, waar u gastvrij ontvangen zult worden. De tentoonstelling bevind zich op een prachtige locatie, bij de sluis aan het Haringvlietkanaal te Middelharnis.

De openingstijden

Woensdag van 12.30-16.30 uur

Donderdag van 12.30-16.30 uur

Vrijdag van 9.30- 12.30 uur

Zaterdag van 9.30-12.30 uur (op de zaterdagochtenden is Marius zelf aanwezig om over zijn werk te vertellen.)

Buiten de vaste openingstijden kunt u komen op afspraak. Deze maakt u via deze link naar de mail.

De toegang is gratis.

Atelier Havenhoofd 1, Havenhoofd 1 (navigatie Oosthavendijk 81 Middelharnis), 3241LD Middelharnis, uw gastvrouw is Renate van Opdorp.