Stellendam - Op donderdagavond 19 april 2018 organiseert de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G- O) in het Haegse Huus in Stellendam een muzikale avond: "We halen de vakantie in huis met het programma: Muzikaal rondje Europa, van Daniëlle, Joop & Marijke. Met een denkbeeldige touringcar rijden we door Europa en Marijke is uw gids en chauffeur en zorgt voor de muzikale begeleiding. Daniëlle en Joop zullen u versteld doen staan door hun mooie kleding en diversiteit aan liedjes over, of in de landen die we gaan bezoeken."Lees hieronder verder.

O-G-O: "Zullen we een tipje van de sluier oplichten? We komen in ieder geval 2 Griekse balalaikaspelers tegen, die u verrassen met de opzwepende Sirtaki. Tijdens ons bezoek aan Zweden horen en zien we Agnetha van ABBA met het winnend songfestivalliedje uit 1974: ‘Waterloo’. Meer verklappen we niet, dat blijft een verrassing, maar u krijgt 20 verkledingen te zien en natuurlijk houden we ons ook nu weer aan ons motto: ’Muziek is het feest van de herkenning!’. Wij kijken er naaruit om, met deze show van 2 x 45 minuten, onze gasten een muzikale en onvergetelijke avond te mogen bezorgen."

Praktische informatie

De zaal gaat open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. "We denken de avond dan rond 22:00 uur weer af te ronden." Kosten voor deze feestavond bedragen voor leden van de O-G- O €10,00, dat is dan inclusief de koffie/thee bij binnenkomst. Ook niet-leden zijn welkom, die betalen dan €15,00 per persoon. Vanwege de beperkte capaciteit van de zaal is het verplicht vooraf aan te melden bij Marrie Breeman, tel (0187-)484559 of 06-1305 8237. Kosten voor 10 april overmaken op de bankrekening NL15RABO 0307 4304 21, t.n.v. O-G-O, Muzikaal theater Stellendam. Let op. Wacht niet te lang met aanmelden, want VOL=VOL.