Stellendam - Bij SRGO-locatie ’t Haegse huus in Stellendam is het mogelijk om uw verjaardag, feestje of andere gelegenheid af te sluiten met heerlijke, authentiek klaargemaakte poters. Op aanvraag kunt u reserveren voor een gezellige avond met familie, vrienden of collega’s. Af en toe zijn er ook openbare avonden, zoals op vrijdagavond 9 maart 2018. Beheerder Lena Moerkerk maakt dan poters op originele wijze en met veel plezier voor u klaar. Lees hieronder meer.

SRGO

"Bij SRGO geven we graag ruimte voor beweging, maar ook recreatie en culinaire hoogstandjes of folklore komt aan bod. We willen graag vernieuwend zijn, maar zien ook de waarde van tradities en eigen producten. Een echte Flakkeese traditie is het eten van mini aardappeltjes, gegaard in spekvet, samen met spek, salade, piccalilly, uien en nog diverse andere bijgerechten".

Poterbal: 9 maart

Op vrijdag 9 maart om 18:00 organiseert ’t Haegse huus in Stellendam een poterbal met bijzondere verhalen van Pau Heerschap. Komt u ook naar deze gezellige avond voor jong en oud? Deelname voor deze geheel verzorgde avond, kost slechts €20,00 (inclusief koffie/thee, een drankje en een dessert).