Goeree-Overflakkee – Stichting Zijn organiseert weer twee gezellige activiteiten. Op woensdag 28 februari zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee en op maandag 26 februari wordt er een sjoelmiddag gehouden in het Buurthuus in Achthuizen. Lees hieronder verder.

Breicafé

Woensdag 28 februari a.s is het weer zover, dan zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee, Schaapsweg 34, Den Bommel. Inloop van 19.30 - 22.00 uur. Entree €1,75 is inclusief 2x kopje koffie/thee. Ieder neemt zijn/haar eigen materiaal mee. Nog nooit een breinaald vastgehad? Er is altijd wel iemand om je op weg te helpen. Jong en oud zijn van harte welkom! Voor informatie kun je terecht bij Carla Gebraad 611397.

Sjoelen Achthuizen

De plaatselijke commissie van Achthuizen van Stichting ZIJN houdt op maandag 26 februari a.s. een sjoelmiddag. De sjoelmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen €4,00 inclusief koffie of thee. Iedereen is van harte welkom!