Ouddorp - Al meer dan 6 jaar organiseert de Overkant in Ouddorp, onder het kwaliteitslabel 'de Overkant Klassiek OK!', serieuze concerten. Met enthousiasme programmeert het team elk jaar een aantal optredens. Ook in 2018 is dat het geval. Het eerste concert is op 22 februari. De volgende data zijn ook al bekend: 7 juni, 5 juli en 23 augustus. Het concert op 22 februari is van het Belgische duo: Duo Edenwood. Lees hieronder meer en bestel kaarten.

"Catherine Struys gitaar, en Wouter Vercruysse cello vormen het duo. Wouter Vercruysse behaalde het diploma Master of Music met grootste onderscheiding voor cello aan het Koninklijk Conservatorium Gent. Catherine Struys behaalde de meestergraad voor gitaar aan de IMEP te Namen. Voorafgaand behaalde ze een 1ste prijs aan het Koninklijk Conservatorium van Luik."

Het optreden in de Overkant, is aan de Dijkstelweg 33 Ouddorp. Kaarten kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar bij VVV Goeree-Overflakkee, via tel. (0187-)681789. De toegang is inclusief koffie of thee voor aanvang en een glas wijn na het concert. Aanvang 20:00 uur.

Meer informatie: www.deoverkantouddorp.nl.