Middelharnis - Sinds jaar en dag organiseert Poppodium Jailhouse tal van activiteiten. "Helaas is het niet altijd even eenvoudig om financieel de eindjes aan elkaar te kunnen knopen en daarom zijn we erg blij met de steun van onze donateurs. Om onze waardering voor deze broodnodige steun te tonen, hebben we besloten om iets terug te doen en onze donateurs met een klein (maar daarom zeker niet minder gemeend) gebaar tijdens een speciale donateursavond te bedanken voor hun bijdrage". Voor deze avond die zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari 2018 staan er drie toffe (gedeeltelijk) Flakkeese bands op het programma. Lees hieronder verder.

Naast de optredens van deze bands hebben we ook een leuke loterij en wordt er een speciaal Jailhouse mini museum ingericht. Donateurs hebben vrij entree, overige bezoekers betalen vijf euro. Besluit je echter deze avond om ook donateur te worden, dan betalen wij je de entreeprijs terug!

Er zullen drie bands spelen deze avond. Namelijk “Goldfish” onder leiding van Arno Visser en Julia Kerpel. Goldfish is een bijzonder bandje, een coverband die bestaat uit een stel muzikale jongeren tussen de 13 en 19 jaar. Goldfish is de opleidingsband van popstichting Jailhouse, met als doel om jonge mensen met een passie voor muziek te leren, en laten ervaren, hoe het is om in een band te spelen en op een podium voor publiek te staan. Discipline, het beheersen van je instrument en respect voor de ander, allemaal dingen die voorbij komen als je in Goldfish speelt. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het plezier in het samen muziek maken.

Op deze avond kun je ook genieten van de band “Waiting for Wood”. Deze band is de afgelopen 20 jaar gelouterd van enthousiast schoolbandje tot ervaren - maar niet minder enthousiaste - rockcoverband. Drijvende kracht al die jaren zijn Rick en Bas op respectievelijk gitaar en bas. Door de jaren heen hebben zij zowel hun instrumentale kunne als hun tweestemmige zang op hoog niveau weten te brengen. De drumkit wordt sinds 2013 bemand door Nico, die het trio completeert voor een geweldige rockervaring.

En tevens is ook “Refill” deze avond van de partij. Refill is een hardrockband bestaande uit vijf leden met muzikale passies die zich uitstrekken tot elk facet van het rockmuziekgenre. Tussen de vijf variëren hun invloeden van bands als AC / DC, Bon Jovi en Metallica tot onder andere Gary Moore en Joe Bonamassa. Met vijf unieke persoonlijkheden die bijdragen aan de smeltkroes van Refills geluid, zorgt het er in elk geval voor dat geen van de nummers hetzelfde klinkt.

De toegang is gratis voor donateurs. Voor overig publiek bedraagt de entree €5,00. Besluit je echter deze avond om ook donateur te worden, dan betalen wij je de entreeprijs terug! De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 20:30 uur, aanvang optreden is 21:00 uur. Kleine versnaperingen en verfrissende consumpties zijn tegen betaling van munten aan de bar verkrijgbaar.