Stad aan 't Haringvliet - Op 20 januari 2018 om 19:00 uur zijn alle liefhebbers van koren van harte welkom in 'Ons Trefpunt' in Stad aan 't Haringvliet. Daar treden op de Korenavond drie geweldige koren op: Popkoor Just4fun, Het Flakkees Piratenkoor en Happy
Together. Met elkaar zingen zij een repertoire met daarin "voor elk wat wils". Lees hieronder verder.

"Ontzettend leuk om in de grote zaal van het ontmoetingscentrum te luisteren naar en misschien zelfs mee te deinen op de klanken van de verschillende muzieksoorten. Met twee koren van het eiland en een van een eilandje verder, is het echt een feestje."

Popkoor Just4fun

Dit koor uit Ooltgensplaat bestaat uit 28 mannen en vrouwen die met veel plezier samen zingen. Ze zingen verschillende popsongs, veelal vijfstemmig een bijzonder geluid.

Het Flakkees Piratenkoor

Dit 25-koppen tellende koor, is inmiddels beroemd en berucht. Ze hebben opgetreden op de Wereldhavendagen in Rotterdam en meegedaan met Korenslag, waar zij het tot de halve finale schopten. "Ze zien er misschien wat onguur uit, maar als ze zingen, bent u dit zo vergeten."

Happy Together

Dit musicalkoor voegt een heel ander genre toe aan de avond. Alle bekende klassiekers komen voorbij. Bestaand uit veertig dames, heeft dit koor een geheel eigen sound.

Met een hapje en drankje

Natuurlijk is er ook ruimte voor de innerlijke mens. Aan de bar is tegen een leuke prijs een verfrissing of iets lekkers te snacken te halen.

Koop nu uw kaartje

Gezellig als u er bij bent. Een kaartje kost €7,50 euro in de voorverkoop en €10,00 euro aan de deur. Kaarten zijn te koop bij 'de Knusse Schuur' aan de Molendijk en bij het 't Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet.