Goeree-Overflakkee - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 zullen de tenten en podia weer klaar staan. De organisatie van de Flakkeese Dagen doen hun oproep: "Uiteraard zijn we ook voor dit jaar op zoek naar Flakkeese bands en muzikanten die tijdens het festival willen optreden. Dus ben je een artiest of speel je in een band en wil jij met jouw band/act optreden schrijf je dan zo snel mogelijk in!"Lees hieronder meer.

Inschrijven

Je kunt als artiest deelnemen aan de Flakkeese Dagen als je voldoet aan de volgende voorwaarde. Minimaal één bandlid moet woonachtig zijn op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die het prachtige eiland verlaten hebben maar in het verleden als inwoner van Goeree-Overflakkee actief als muzikant hebben deelgenomen aan eerdere edities van de Flakkeese Dagen maken we een uitzondering. Deze muzikanten zijn welkom met hun “niet-Flakkeese” band maar we laten daarbij wel meewegen in hoeverre de desbetreffende muzikant nog betrokken is bij de Flakkeese popscene. Deze afweging wordt gemaakt door de programmeurs van de Flakkeese Dagen.

Wil jij met je band/act spelen op de Flakkeese Dagen download dan het inschrijfformulier op deze website en mail het vóór zondag 7 januari 2018 naar dit mailadres. Als je inschrijving in goede orde is aangekomen ontvang je een bevestiging.