Goeree-Overflakkee – Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft weer een leuk jeugdprogramma samengesteld voor de herfstvakantie van 2017. Je kunt op Goeree-Overflakkee meedoen met een heuse archeologietocht, naar een filmmiddag of deelnemen aan een 'PyjamaFilmOntbijt'. Lees hieronder meer en meld je aan.

3x Archeologietocht

Geluk in barre tijden; op speurtocht met een metaaldetector. Doe op zaterdag 14 oktober/ woensdag 18 oktober/ zaterdag 28 oktober, van 12.30 -16.00 uur mee, aan een heuse archeologietocht! Je leert verhalen uit de geschiedenis over de tijden van toen, en je maakt kennis met het werk van een archeoloog. De tocht wordt georganiseerd door De Motte, de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, het Streekarchief Goeree-Overflakkee en het Streekmuseum Goeree-Overflakkee te Sommelsdijk. Toegang €5,00.

Filmmiddag voor de jeugd

Gezellig met elkaar naar een film kijken. Dinsdagmiddag 17 oktober wordt het vervolg op “Dr. Proktors Schetenpoeder” vertoond in de bibliotheekvestiging Ouddorp, van 14.00 – 15.30 uur. Toegang €4,00 / bibliotheekleden €1,50.

PyjamaFilmOntbijt

Kom gezellig ontbijten in het Diekhuus. Na het ontbijt wordt er een leuke film vertoond gebaseerd op Smurfenprentenboeken. Kom in je pyjama?!. Donderdagmorgen 19 oktober in het Diekhuus te Middelharnis, van 08.30 -10.45 uur. Toegang €7,50 / €6,50 voor bibliotheekleden.

Aanmelden voor alle activiteiten kan via www.leerenbeleef.nl of aan de balie in één van de bibliotheekvestigingen.