Achthuizen - Zaterdag 18 november 2017 wordt in Achthuizen voor de eerste keer een Winterfair gehouden. Met veel kramen en een ijsbaan voor de jeugd. Ieder jaar organiseren de inwoners van Achthuizen op tweede pinksterdag de zogenaamde Juundag. Deze dag wordt altijd druk bezocht en geeft veel gezelligheid. Eerder werd ook al de H'Oranje Camping's georganiseerd rondom het Nederlands voetbal elftal. Nu worden er voorbereidingen getroffen om een Winterfair te hebben. Lees hieronder meer.

"Zo wordt onder meer voor de jeugd een ijsbaan aangelegd. Uiteraard zijn er eet- en drinkkramen en komen er kramen die aansluiten rondom de verjaardag van Sinterklaas, Kerstmis en natuurlijk De Winter! Optredens van het Sint Adolfskoor uit Den Bommel en de Goeree-Overflakkeese Katsie E en Marcel S staan op het programma.

Er zijn nog een paar kramen beschikbaar voor het aanbieden van producten. Bent u hierin geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met mevrouw Corrie Winkels de Waal, telefoonnummer 06-12832995."