Ouddorp - De vorige presentatie van Jan Baks was helemaal uitverkocht. Op donderdag 17 augustus is er opnieuw gelegenheid om een mooie presentatie te zien in De Overkant te Ouddorp. Jan Baks, natuurfotograaf, woon-achting in Goeree-Overflakkee maakt prachtige foto’s van onder andere dit eiland. Op donderdagavond 17 augustus 2017 zal Jan Baks u, door middel van een mooie fotopresentatie, beelden laten zien over de natuur in de Delta. Lees hieronder meer.

Jan Baks neemt u mee op een virtuele vaartocht via de Biesbosch naar het Haringvliet richting de zee: "Onderweg komen we langs het eiland Tiengemeten, de Slijkplaat, de Scheelhoek en passeren de Haringvlietsluizen. Buitengaats zien we het Quackjeswater, de duinen, de Kwade Hoek en de Voordelta .Wat is er bekend over de plannen aan de noordrand van het Haringvliet, wat men het droomfonds noemt? We komen op onze route ijsvogels, zwanen, zilverreigers, de grote stern, de blauwborst en veel andere vogels tegen. In de duinen kijken we naar de planten die daar groeien en in de Voordelta bezoeken we de zeehonden." Na de pauze is er een serie met muziek over de Kroeskop-pelikaan.

Houdt u van de natuur en wilt u graag hierover geïnformeerd worden dan wordt deze avond van harte aanbevolen. De presentatie begint om 20:00 uur. De Overkant is open vanaf 19:30 uur. Een kaartje kost €6,50 (inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang). Kaartverkoop via VVV Ouddorp, telefoon (0187-)681789.