Oude-Tonge - Vrijdag 7 april 2017 is de paasviering van de A.S.V. Oostflakkee (ASVO) in de Grutterswei te Oude-Tonge. Aanvang 18:00 uur, zaal open 17:30 uur. "De opening wordt gedaan door de voorzitter Dhr. W. Koert en we klinken op een fijn Paasfeest. We genieten met elkaar een Paas-broodbuffet en voordat de avondvoorstelling begint, gaan we nog aan de koffie." Lees hieronder verder en geef je op.

Programma: Om 20:00 uur treedt Trio Muzikale theater aan huis op met '?? Muzikaal Rondje Europa ??'. "Met een denkbeeldige touringcar rijden we door Europa en Marijke is onze gids en chauffeur en zorgt voor de muzikale begeleiding. Daniëlle en Joop zullen ons versteld doen staan door hun mooie kleding in diversiteit aan liedjes over, of in de landen die we gaan bezoeken. Zullen we een tipje van de sluier oplichten? Ze komen in ieder geval 2 Griekse balalaika-spelers tegen, die ons verrassen met de opzwepende Sirtaki. Tijdens ons bezoek aan Zweden horen en zien we Agnetha van ABBA met het winnend songfestivalliedje uit 1974: ‘Waterloo’. Meer verklappen we niet, dat blijft een verrassing te zien en natuurlijk houden we ons ook nu weer aan het motto: ’Muziek is het feest van de herkenning!’."

De kosten van dit Paasfeest: €20,00 en niet leden €25,00 (incl). Opgave bij Lenie ( op donderdag 30 maart vanaf 18:00 tot 21:00 uur) via tel. (0187-)642590 op of per mail asvo@telfort.nl.