Melissant - 1 april 2017 (géén grap!) speelt toneelvereniging Gunda (uit Nieuwenhoorn) de klucht Familie Bruinsma in de bocht: "Kouwe Kak en Tatoeage”. Het is een stuk geschreven door Cor Slotboom. Om 19:30 uur gaan de deuren van de Melishof te Melissant open en 20:00 uur begint het toneelstuk. Na afloop kunt u met elkaar over het stuk praten en gezellig iets drinken. Toegangskaarten zijn te koop bij supermarkt COOP in Melissant en te bestellen via de mail. Lees hieronder verder.

Het toneelstuk

Zondagochtend in huize van Stoelenwegen. Het lijkt een rustige dag te worden, maar dat verandert wanneer de heer des huizes, Eugènie van Stoelwegen, tussen de reclamefolders een brief uit België vindt, een verre neef van hem. Wat dat allemaal voor gevolgen heeft voor de familie, dat ziet u in de Melishof 1 april 2017.

Praktisch

Toegangskaarten zijn €7,50 per persoon. Kaarten te koop bij de COOP te Melissant. Kaarten te bestellen via de mail. Of reserveren bij de beheerster van Melishof, via tel. 06 26156742.

Organisatie: "De aanhef is duidelijk. We verwachten een goede opkomst. We zetten ons als Stichting Melishof voor u in en hopen niet dat deze avond te weinig bezoekers trekt. Dit heeft helaas gevolgen voor de toekomst: Nu of in de toekomst helaas niet meer!"