Regio - Woensdagmiddag 22 maart 2017, om 15:00 uur, is het weer genieten voor kinderen vanaf vier jaar. De leuke en lieve voorstelling ‘Bobbie en Zora’ staat dan op de planken van het gezellige Brielse BREStheater. Vrijdag is er de uitverkochte voorstelling van Pater Moeskroen en zaterdagavond staat cabaretier Patrick Nederkoorn weer op de bühne van BREStheater. Lees hieronder verder.

De voorstelling op woensdag gaat over het overwinnen van de angst voor het onbekende. Want Bobbie houdt van melk, van rust en van opgeruimd. En op een dag verschijnt er vanuit het niets een confettisnipper. Langzaam dringen ze één voor één zijn witte wereld binnen. Het is de kleurrijke Zora. Ze is gevlucht uit het circus. Zora houdt van kleur en van verrassingen. Bobbie niet. Samen gaan ze op avontuur en krijgen, na veel strubbelingen, een hechte vriendschap.

Verder in BREStheater:

Vrijdag aanstaande is er de uitverkochte voorstelling van Pater Moeskroen. Zij gaan weer een feestje van maken; het dak gaat eraf.

Zaterdag 18 maart om 20.30 uur staat cabaretier Patrick Nederkoorn weer op de bühne van BREStheater.

Noem Patrick gerust een ervaringsdeskundige. Hij is meerdere keren in Parijs geweest, hij heeft wel eens in een vliegtuig gezeten én hij woont in een wijk met verschillende gebedshuizen. Nou, dan komt het allemaal wel heel dichtbij.

En toch, ondanks al die dreiging, is deze held vanavond gewoon naar het theater gekomen om voor u zijn tweede cabaretprogramma te spelen. Waarin hij zich afvraagt waar hij echt door geraakt wordt en of er wel zoiets bestaat als 'veraf'.

Kaarten reserveert u 24/7 met iDEAL via www.brestheater.nl. Op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 - 17.00 uur kunt u ook terecht bij de theaterkassa aan het Gooteplein, of te bereiken via 0181 – 413 308 of via kaartverkoop@brestheater.nl.