Regio - Sinds dinsdag 1 februari 2017 is Bibliotheekvestiging Hellevoetsluis ondergebracht in Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan in Hellevoetsluis. Om dit te vieren is er, aansluitend aan de officiële opening op donderdag 23 februari 2017 om 19:30 uur, een Feestweek gepland met inspirerende activiteiten. Tijdens de Feestweek is op woensdagavond 1 maart professor Herman Pleij te gast in het Cultuurhuis (in het Theater Twee Hondjes). Lees hieronder verder.

Hoorcollege door Herman Pleij

Herman Pleij, onder andere bekend van zijn humorvolle betogen in het tv-programma De Wereld draait Door, verzorgt een hoorcollege over het thema “Grenzen”. Te denken valt aan landsgrenzen, maar daarnaast is er ook aandacht voor dorpsgrenzen, over grenzen heen gaan, natuurlijke grenzen, kunstmatige grenzen en grenzeloos verliefd zijn. Kortom; een avondvullend programma waarbij humor en relativeringsvermogen de boventoon voeren. Wees er snel bij, want vol=vol.

Toegangskaarten

Omdat deze lezing in de Feestweek valt wordt deze aangeboden tegen gereduceerd tarief. Toegangskaarten zijn vanaf heden te koop voor 5,00 per stuk aan de balie in de Bibliotheek en via www.leerenbeleef.nl