Middelharnis - Vrijdagavond 23 september 2016 is de vierde editie van ‘Muziek in de Voorstraat’. De bewoners van vier fraaie huizen stellen hun huiskamer beschikbaar voor vier concerten in een gevarieerd programma. Bleefde het programma in de voorgaande jaren "een geheim", dit jaar maakt de werkgroep vooraf de namen van de uitgenodigde muzikanten bekend. De huizen waar wordt gespeeld blijven wel een verrassing. Het Oude Raadhuis blijft als vanouds begin- en eindpunt van het festival. Het huiskamerfestival ‘Muziek in de Voorstraat’ ontvangt dit jaar Piet Westhoeve (piano), The Amazing Singers, Studenten van Hogeschool Codarts Rotterdam en het duo Ynke van der Wagt en Jantijs Volker (piano/klarinet). ‘Muziek in de Voorstraat’ begint met een ontvangst met koffie vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19: 45uur. Halverwege het programma is er een pauze in de huiskamer. Koffie en drankje in de pauze zijn bij het toegangsbewijs inbegrepen. Na afloop is er een nazit in het Oude Raadhuis, consumpties zijn dan voor eigen rekening. Bestel hieronder de kaarten.

Kaarten bestellen

Kaarten kosten € 25,00 per persoon en kunnen gereserveerd worden via dit mailadres u ontvangt dan de betaalgegevens. Uw betaling moet uiterlijk 20 september bijgeschreven zijn, houd daarmee rekening bij uw bestelling. De kaartverkoop is op basis van beschikbaarheid.

Het evenement wordt georganiseerd door werkgroep Muziek in de Voorstraat in samenwerking met Stichting Podium Goeree-Overflakkee.

Let op het e-mailadres is gewijzigd in muziekindevoorstraat@gmail.com.