Dirksland/Middelharnis - Op D.V. donderdag 17 december geeft Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman een kerstconcert in de Hervormde Kerk te Dirksland. Medewerking aan deze avond wordt verleend door The Lailly Voices en Mannenkoor Obadja o.l.v. Jan Bezuijen en organist Johan van Wijk. Op D.V. maandag 21 december geeft Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman en organist Joost van Belzen een kerstconcert in de Hervormde kerk te Middelharnis. Medewerking aan deze avond wordt verleend door Kinderkoor Kadosj, Jeugdkoor Hadar en Chr. Mannenensemble Goeree allen o.l.v. Berdien Dekker, Pianist Martin Kolff en Fluit/hobo Martin van Moort.

Jong Dameskoor Shira telt nu ca. 60 leden en repeteert in Zeeland en Goeree-Overflakkee. Het driestemmig dameskoor heeft een geheel nieuw kerstreportoire ingestuurd, naast het Gloria D van Vivaldi, en het Halleluja van Händel, zingt het koor ook 2 bekende Christmas Carols. Tevens zingt het koor een prachtig oratorium (Season of Praise) van J. Martin. Binnen het koor zingt sopraan Elise Hout solo.

Tijdens deze avonden zal door de 13-jarige Anne-Marith Boone uit Nieuwerkerk een prachtige pianosolo ten gehore worden gebracht.

Deze kerstconcerten zijn ten bate van het HVC, stichting Hulp Vervolgde Christenen. In Januari geeft het koor 2 open repetities. Alle dames in de leeftijd van 15-45 jaar zijn hartelijk welkom. De repetities vinden plaats in de Hoeksteen in Middelharnis. Woensdag 13 januari en maandag 25 januari. Aanvang: 19:30 tot 21:30 uur. Er is een gezellige pauze!

Beide concerten beginnen om 19:30 uur. De kerk is open vanaf 19:00 uur. Kaartverkoop vindt plaats bij de ingang van de kerk of via de website van Peter Wildeman. De toegang bedraagt €6,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen tot 12 jaar, met een gezinsmaximum van €20,00.