Middelharnis, 24 juli 2015 - Na het succes van het vorige seizoen presenteert Het Diekhuus weer een nieuw programma. Een programma met meer voorstellingen, meer variatie en meer te beleven. Ook dit jaar worden ze weer ondersteund door een enthousiaste groep vrijwilligers die met liefde en plezier uw bezoek aan Het Diekhuus tot een echt uitje maakt voor iedere bezoeker.

Informatie over de voorstellingen en voor het kopen van toegangskaarten vind u op de website: hetdiekhuus.nl. Het kantoor van het Diekhuus is wegens vakantie gesloten tot 17 augustus. Heeft u vragen stuur dan gerust een berichtje per mail of u kunt vanaf 17 augustus telefonisch contact opnemen via (0187) 48 24 00. Het team van vrijwilligers die Het Diekhuus maakt tot wat zij is, hoopt dat ook u komt: want zonder ú is het Diekhuus niet compleet. Wees van harte welkom, graag tot ziens in het Diekhuus!

Op de foto ziet u Anne Verhey, directeur-bestuurder Stichting ZIJN, ook een foto van het Diekhuus vanaf het plein en een foto van de schitterende theaterzaal, de 'Rabobankzaal'.