Ouddorp - Frouke Procee en Esther Kouw, oprichters van Leven vanuit rust, organiseren op vrijdag 21 juni 2019 een bezinningsdag ‘Innerlijk Leiderschap’. Deze dag is geïnspireerd door de Benedictijnse kloosterspiritualiteit en neemt je mee op reis, een reis naar jezelf. Deze dag biedt momenten van stilte en bezinning. In de drukte van alledag is er niet altijd ruimte om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. Lees hieronder meer.

Bezinning

Met behulp van eeuwenoude kloosterelementen leer je vanuit rust naar jezelf te luisteren, te kiezen en aandacht te geven aan wat belangrijk voor jou is. Deze dag wisselen we theorie af met stilte, delen van ervaringen, individuele opdrachten, korte meditatiemomenten, met genoeg tijd voor de lunch en tijd om door te brengen in de grote, prachtige tuin.
De dag vindt plaats op vrijdag 21 juni op een inspirerende locatie in Ouddorp van 10.00-16.00 uur.
Bezinningsdag ‘Innerlijk leiderschap – geïnspireerd door de Benedictijnse spiritualiteit’
Gun jezelf tijd om stil te staan bij jezelf en geef je op voor deze bijzondere bezinningsdag, waarbij het klooster even naar jou toekomt. Kosten voor deze dag zijn €89,- (inclusief koffie/thee, iets lekkers en lunch) Deze bezinningsdag is een goede voorbereiding op de retraite die dit najaar op dezelfde locatie zal plaatsvinden op vrijdag 21 en zaterdag 22 september.
Er zijn nog een aantal plaatsen voor deze dag beschikbaar: stuur een mail naar info@leven-vanuit-rust.nl. Voor meer info: www.leven-vanuit-rust.nl