Stad aan 't Haringvliet - Stichting Ons Trefpunt in Stad aan ’t Haringvliet stimuleert inwoners actief gebruik te maken van dorpshuis het Trefpunt als ontmoetingsplaats voor het dorp. Voor het beheer en de exploitatie van het Trefpunt zoekt de stichting vrijwilligers om daarmee een nieuw bestuur te kunnen vormen. Lees meer >>

4 bestuursleden

Stichting Ons Trefpunt zoekt in totaal 4 bestuursleden. Een stichting kan niet zonder een bestuur. Dit is het enige verplichte orgaan. Het moet minimaal uit een voorzitter, secretaris en penningmeester bestaan. Functies die binnen Stichting Ons Trefpunt nog vervuld moeten worden. Als aanvulling zoekt de stichting ook nog naar een zogeheten ‘Bestuurslid Vrijwilligers’. Die persoon moet het aanspreekpunt voor de vrijwillige beheerders worden. Deze mensen openen en sluiten bijvoorbeeld het gebouw, zijn gastheer/gastvrouw en verzorgen het voorraadbeheer.

Enthousiaste oproep

De stichting doet een enthousiaste oproep aan mensen die zich op vrijwillige basis in willen zetten voor Stad aan ’t Haringvliet. Iemand die bevlogen is en zich belangeloos in wil zetten voor het levendig houden van het dorp. Stichting Ons Trefpunt vindt het belangrijk dat inwoners elkaar ontmoeten, samen dingen doen én elkaar leren kennen.

Van spel tot bingo

Er gebeurt al veel in het Trefpunt. Van spelletjes tijdens Koningsdag tot bingoavonden. En van snert- en poteravonden tot aan de ontvangst van Sinterklaas. Met elkaar wordt op een hechte, enthousiaste én energieke manier gezorgd voor een plek waar herinneringen worden gemaakt.

Meehelpen!

Vindt u het leuk om zich op vrijwillige basis in te zetten voor Stad aan ’t Haringvliet? Neem dan contact op met Annemieke het Jonk via e-mail a.hetjonk@goeree-overflakkee.nl of per telefoon op nummer 14 0187 (maandag, dinsdag, woensdag of donderdag van 9.00 tot 13.00 uur). Stichting Ons Trefpunt ziet uw aanmelding met belangstelling tegemoet.