Regio - "Rondom het Volkerak-Zoommeer ligt Waterpoort. Een prachtige plek om te wonen, te werken en te recreëren." De organisatie Waterpoort stimuleert op allerlei manieren initiatieven om het gebied nog mooier te maken. "We stellen dit jaar een geldbedrag van €15.000,00 beschikbaar voor iedereen met een innovatief idee om de natuur, het water of het erfgoed in Waterpoort te versterken." Lees meer >>

Groeiend netwerk

Waterpoort ondersteunt al meer dan 11 jaar allerlei initiatieven van bewoners, organisaties en bedrijven om het gebied op de kaart te zetten. Want we weten dat de beste ideeën altijd ontstaan in de hoofden van enthousiastelingen met hart voor de omgeving. Dankzij ons steeds groter groeiende netwerk hielpen we de afgelopen jaren al tientallen plannen te verwezenlijken. Bijvoorbeeld om oude waterlopen te herstellen, of om fiets- en wandelroutes te maken langs bijzondere plekken. Ook brachten we verschillende partijen samen om historische panden op te knappen en een nieuwe functie te geven.

Steuntje in de rug

Loop jij rond met een geweldig idee op het gebied van water, erfgoed of natuur, en worden anderen er ook enthousiast van? Maar mis je nog een businessplan, een bouwkundige tekening, een sfeerimpressie of een ander opstapje om jouw project goed van de grond te krijgen? Waterpoort stelt dit jaar €15.000,- euro beschikbaar om minimaal 3 initiatieven een steuntje in de rug geven.

Doe mee!

Woon of werk je in de gemeente Bergen op Zoom, Goeree-Overflakkee, Halderberge, Moerdijk, Steenbergen of Tholen en heb je een supergoed plan voor jouw gebied? Ga naar waterpoortwerkt.nl/breng-jouw-idee-tot-leven en bekijk de voorwaarden. Meld je plan zo snel mogelijk aan, en maak kans op een financiële ondersteuning.