Dirksland - Woensdag 15 juni 2022 houdt Kiwanis Goeree-Overflakkee haar jaarlijkse HaringEvent, deze keer bij hoofdsponsor AxxiAuto in Dirksland. "U bent van harte welkom op deze gezellige netwerk bijeenkomst voor het goede doel. Het goede doel van deze editie is Kinderdagcentrum de Regenboog..." Lees meer >>

Vervolg

Het goede doel van deze editie is Kinderdagcentrum de Regenboog (onderdeel van de Gemiva-SVG groep). Dit mooie centrum is gespecialiseerd in opvang en begeleiding van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of een meervoudige beperking. Kinderen kunnen elkaar hier stimuleren en aanvullen, op elkaar reageren en samen plezier beleven. Belangrijk is dat de kinderen gewoon kind mogen zijn en voldoende ruimte krijgen om te spelen. Op deze manier kunnen zij zich zo goed mogelijk ontwikkelen omdat er voldoende balans is tussen inspanning en ontspanning. Veel van deze kinderen raken snel overprikkeld. Snoezelen is een rustgevende activiteit in een speciale ruimte met gedempt licht, zachte muziek, geuren en meubilair dat een ontspannen houding toelaat. Voor hen is deze ruimte dus heel belangrijk. De huidige snoezel ruimte is al oud en nodig aan vervanging toe. Met uw bijdrage kan deze worden vernieuwd.

Hoe ziet deze avond er uit? Natuurlijk haring happen en een heerlijk buffet. Tijdens het event zal het 1e Flakkeese haringvaatje worden geveild. Naast de veiling van het vaatje is er ook weer een Rad van Fortuin waar mooie prijzen te winnen zijn. Tijdens het event kunt u loten kopen waarmee u o.a. twee tickets voor de fomule 1 in Zandvoort 2022 en een heuse piano kunt winnen. Natuurlijk alles ten gunste van het goede doel!

Het voorgaande HaringEvent heeft €22.500,00 opgebracht en de organisatie hoopt natuurlijk dit jaar dit bedrag te overtreffen.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op haringevent.nl en volg via Facebook, Instagram @KiwanisGO en LinkedIn. Kaarten besteld voor 1 juni: €55,00 (all-in per persoon), na 1 juni €60,00.