Ouddorp - Het is een heftige tijd om te ondernemen, ook op ons eiland. Horecaondernemers hebben het zwaar met de elke keer veranderende en ingrijpende maatregelen die hen worden opgelegd. Maar ze laten zich niet kisten, ook de eigenaren van beachclubs in Ouddorp niet. Na een zeer geslaagde eerste, volgt er nu een tweede editie van The Tasty Walk Brouwersdam in Ouddorp op 22 en 23 januari 2022! "Samen maken we Goeree-Overflakkee!" Lees hieronder meer.

Aankomend weekend is alweer de 2e editie van de Tasty Walk Brouwersdam. Na een super geslaagd weekend op 8 & 9 januari organiseren de Pioniers Brouwersdam vanuit Visit Brouwersdam nu de 2e editie Tasty Walk Brouwersdam op 22 en 23 janauri. De afgelopen keer was het een mega succes met wel 500 deelnemers, de sfeer zat er goed in!

Deelnemende restaurants

De deelnemende restaurants zijn Beachclub t'Gorsje, Brasserie7, Brouw, Stranclub Zee en Zeil en Surfcentrum Brouwersdam. Bij al deze restaurants krijg je wat heerlijks te eten en/of drinken. Je loopt over de prachtige Brouwersdam met wat heerlijks te eten of drinken.

Alle restaurants maken het enorm gezellig buiten. Je kunt ook de speciale Visit Brouwersdam tassen / flessen kopen, kan je gelijk je drinken of spullen in doen voor onderweg.

Meer informatie op www.tastywalk.com