Oude-Tonge - Speciaal voor inwoners van Oude-Tonge is er dinsdag 28 september 2021 een inwonersavond in sport- en zalencentrum Grutterswei. Het college van burgemeester en wethouders wil graag met de inwoners van Oude-Tonge in gesprek. "Momenteel ziet de gemeente ook dat er veel onrust is over gemaakte keuzes. Als gemeente willen we daarom deze avond gebruiken om te luisteren en tips en aandachtspunten te horen", aldus gemeente Goeree-Overflakkee. Aanmelden tot maandagmorgen 09:00 uur. Lees hieronder meer en vergeet niet aan te melden.

Vervolg

Gemeente Goeree-Overflakkee: "Er is de laatste tijd veel gebeurd en er gebeurt nog steeds veel. Hoog tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Wat vindt u belangrijk voor Oude-Tonge? Welke ideeën heeft u voor de toekomst van het gebied? Welke ontwikkelingen zijn er inmiddels?"

Inwonersavond Oude-Tonge

De avond is van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Gemeente Goeree-Overflakkee: "Met elkaar werken we (inwoners, ondernemers/organisaties en gemeente) aan de toekomst van Oude-Tonge. Zij aan zij. Momenteel ziet de gemeente ook dat er veel onrust is over gemaakte keuzes. Als gemeente willen we daarom deze avond gebruiken om te luisteren en tips en aandachtspunten te horen. In de bijeenkomst is er de gelegenheid om aan te schuiven aan een gesprekstafel met een wethouder, de burgemeester of een directielid. Ook is er de mogelijkheid om uitleg te krijgen over recente ontwikkelingen."

Aanmelden

Vanwege de geldende coronamaatregelen is aanmelden nodig. Aanmelden kan hieronder en tot maandagochtend 27 september 09:00 uur.

Aanmelden