Ouddorp - Ieder jaar weer een succes en ook dit jaar is het mogelijk om mee te doen. Op maandagavond 3 augustus organiseert de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente in Ouddorp haar jaarlijkse fietspuzzeltocht. Er kan tussen 18:15 uur en 19:00 uur gestart worden vanuit de tuin van de Dorpskerk in de ring van Ouddorp. Vooraf inschrijven is niet nodig. Het meefietsen kost 3 euro per persoon. Lees hieronder meer.

Langs de mooiste plekjes

De tocht is ongeveer 20 kilometer en laat de deelnemers gaan langs de mooiste plekjes van de kop van het eiland.

"Tijdens het fietsen kan iedereen meedoen met de leuke fotopuzzel. Ondertussen is deze puzzelrit een begrip geworden en iedereen is altijd enthousiast. Er zijn dit jaar zelfs 3 prijzen te winnen, gesponsord door Woninginrichting Hameeteman, Kapsalon Puur en Boekhandel Akershoek."

Geen tussenstop maar goodiebag

Normaal is er halverwege de fietstocht een stop om wat te eten en te drinken, maar omdat de organisatie dit jaar de groepsvorming onderweg wil voorkomen, krijgt iedere betalende deelnemer een goodiebag mee. "In de goodiebag zit voor iedereen wat lekkers voor onderweg. De goodiebag is mogelijk gemaakt door Keukencentrum Tieleman, WebNL, D-S!GN, Pieter Struik Groente en Fruit, Bezuijen Bemiddeling, Quist Garagedeuren en Kasten en Speeltuin de Flipjes. Aan het einde van de tocht is er de mogelijkheid om bij de kerk, tegen een kleine vergoeding, nog wat te drinken en te eten.

Regels

Uiteraard houdt de organisatie zich bij het organiseren van de puzzelrit aan de regels van het RIVM!

Als alle fietsers binnen zijn zullen de prijzen van de puzzeltocht bekend gemaakt en uitgereikt worden.

Geen tijd om 3 augustus mee te fietsen? Geen probleem! Na 3 augustus komt de fietstocht en puzzeltocht voor een kleine (eigen gekozen) vergoeding beschikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of het bestellen van de route kan er contact opgenomen worden met Daniëlle Quist via tel. 06-23464879 of via de mail: activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl

"De Activiteitencommissie bedankt alle sponsoren voor hun medewerking en hoopt dat het een sportieve en gezellige avond mag worden!"