Landelijk / Goeree-Overflakkee - Door de maatregelen omtrent het coronavirus verkeren veel ondernemers in zwaar weer. Black Swan Project is in het leven geroepen om ondernemers te ondersteunen in deze turbulente tijden. "Veel bedrijven hebben de afgelopen weken hun deuren moeten sluiten. Andere organisaties kampen met weinig beschikbaar personeel of andere onverwachte gevolgen."Lees hieronder meer en meld je gratis aan voor de live-uitzendingen.

Vervolg

Een crisis als deze is per definitie onverwacht – een ‘Black Swan’, waar het initiatief naar is vernoemd, is een onvoorspelbare gebeurtenis met verregaande gevolgen voor de economie en de maatschappij. De coronacrisis is een Black Swan waar niemand op anticipeerde.

Black Swan Project is er voor de ondernemer die het lastig vindt om de plotselinge veranderingen het hoofd te bieden, stress ervaart en bezig is met ad hoc problemen op te lossen in plaats van te focussen op de toekomst.

De coronacrisis gaat ons allemaal aan. We kunnen deze crisis alleen gezamenlijk als groep ondernemers oplossen. Doen we dat niet, komt Nederland mogelijk volledig tot stilstand.

Schrijf je HIER gratis in.