Sommelsdijk - Nico Lotte, eigenaar van Organisatie en Adviesbureau Mellron trekt zich het lot van veel getroffen ondernemers op Goeree-Overflakkee aan. Lotte woont en werkt in Sommelsdijk. "Ik ben in 2007 voor mijn werk naar het eiland gekomen en het bevalt mij hier uitstekend." Nico Lotte wil zich graag inzetten in deze, voor veel ondernemers op ons eiland, moeilijke tijd van ondernemen. Nico: "Ik ben senior consultant en wil me graag inzetten om hier, met zijn allen, zo goed mogelijk doorheen te komen." Lotte biedt ondernemers en ZZP-ers graag zijn gratis advies aan, lees hieronder verder.

Vervolg

Lotte: "Gezien de huidige (corona) crisis, waardoor er voor ondernemers ongekend zware tijden aangebroken zijn, wil ik hulp bieden waar ik kan. Derhalve bied ik alle lokale ondernemers (op ons eiland Goeree-Overflakkee) een gratis adviesgesprek aan. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Naar mijn mening komen wij hier alleen doorheen als wij de handen ineen slaan."

Welke hulp biedt je? "​Ik weet uit ervaring dat je als ondernemer in een bepaalde gewoonte geraakt in de loop van jaren, ik noem het heel voorzichtig een vorm van "bedrijfsblindheid". Zeker als de zaken goed gaan en er zich geen problemen voordoen, denk je niet meer na over ondernemen buiten de gebaande paden. Door alle maatregelen, met betrekking tot de huidige (Corona)crisis, zijn wij echter met z'n allen in een bizarre situatie terechtgekomen, waardoor het voor veel ondernemers nog maar de vraag is óf, en zo ja, hóe zij door deze moeilijke tijden heen gaan komen. Mijn intentie is om met de geïnteresseerde (lokale) collega ondernemers in gesprek te gaan, (sparren noem ik dat) om met elkaar tot nieuwe ideeën/inzichten te komen. Dit in de hoop dat zij hun onderneming zo succesvol mogelijk door deze moeilijke periode heen kunnen loodsen. Ik bied elke lokale ondernemer een gratis adviesgesprek aan."

Even praktisch Nico, hoeveel tijd kun je denk je per ondernemer inplannen? "Om een indicatie van tijd te geven denk ik aan ongeveer 1 tot 2 uur, maar echt strikt neem ik dat niet. Laten wij het maar gewoon op 1 gratis gesprek houden. Mijn overtuiging is dat wij als ondernemers de handen ineen moeten slaan en ons aan moeten passen aan de sterk veranderende omstandigheden."

Contactgegevens
N. Lotte Senior Consultant (Mellron)

Contact graag via de mail.