[update] Regio - In april vindt er onderhoud plaats aan de N57. Daardoor zijn gedeelten van de rijksweg ’s nachts in beide rijrichtingen afgesloten voor verkeer. Zo kan Vermeulen Groep werkzaamheden aan de openbare verlichting en de damwanden veilig uitvoeren. In onderstaand overzicht staat wanneer de N57 dicht is. En om welke gedeelten het gaat. Een omleidingsroute staat ter plekke aangegeven met borden. Verder zullen verkeersregelaars het verkeer tussen Goedereede en Ouddorp geleiden. "De aannemer heeft inmiddels laat weten dat er op 6 april wordt gestart." Lees meer.

Werkzaamheden N57: nachtelijke afsluitingen rond Ouddorp en Goedereede

Rijkswaterstaat voert in april onderhoudswerkzaamheden uit aan de N57. Vanwege deze werkzaamheden is de N57 gedurende zeven nachten rond Ouddorp en Goedereede in beide richtingen afgesloten. Een omleidingsroute is met borden aangegeven. Ook worden verkeersregelaars ingezet.

De afsluitingen van de N57 betreffen de volgende data en locaties:

Datum

Tijdstip

locatie

6 tot en met 8 april

20.00 – 06.00 uur

Tussen rotonde Oosterweg Ouddorp en rotonde De Punt

9 april

23.59 – 06.00 uur

Tussen rotonde Oosterweg Ouddorp en rotonde De Punt

14 en 15 april

20.00 – 06.00 uur

Tussen kruispunt Goedereede en rotonde De Punt

20 april

20.00 – 06.00 uur

Tussen rotonde Oosterweg Ouddorp en rotonde De Punt

Werkzaamheden
De bestaande verlichting wordt vervangen door LED-verlichting. Daarnaast worden de geluidsschermen vervangen. De vervanging van de geluidsschermen gebeurt overdag, maar de voorbereiding van deze werkzaamheden vindt ‘s nachts plaats. Om dit veilig te kunnen doen, wordt de hoofdrijbaan afgesloten.

Hinder
Behalve dat het verkeer hinder ondervindt van de werkzaamheden, kunnen omwonenden last hebben van geluid, geur en stof. De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Voor vragen of klachten over de werkzaamheden stuurt u een e-mail naar zend@vermeulengroep.com. De geplande werkzaamheden kunnen uitgesteld of afgelast worden.

Kijk hieronder voor de bijbehorende tekeningen.