Melissant/Dirksland - De provincie Zuid-Holland verplaatst de werkzaamheden aan de nieuwe rotonde Staakweg (N215) bij Dirksland weer. De werkzaamheden in het weekend van 14-17 februari 2020 gaan wederom niet door vanwege slechte weersomstandigheden (storm Dennis) en de weg is dit weekend dus gewoon open voor alle verkeer. Lees hieronder meer.

Werkzaamheden onderdeel van project ‘N215 Omleiding Melissant-Dirksland’

De provincie Zuid-Holland werkt samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta aan de verkeersveiligheid en de doorstroming van de N215 tussen Melissant en Dirksland. Verschillende maatregelen verbeteren de verkeerssituatie, zoals de aanleg van een parallelweg, een fietstunnel en twee rotondes. De rotonde Staakweg is daar één van. De fundering van de rotonde is al klaar. Tijdens de aanstaande weekendafsluiting wordt de rotonde geasfalteerd en aangesloten op de N215.

Blijf op de hoogte via gratis sms-alert

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden met de gratis sms-alert. Sms PZH N215 AAN naar 1008 en u ontvangt actuele informatie over de werkzaamheden, planning en afsluitingen. Bij aanmelding betaalt u eenmalig de normale sms-kosten van uw provider. Alle ontvangen sms-berichten zijn gratis.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden en over het hele project is te vinden op zuid-holland.nl/N215. Vragen kunnen worden gesteld aan Het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per e-mail: zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070 - 441 6622.