Stellendam - Op vrijdag 13 december 2019 houdt GO-Linked haar jaarlijkse Kerstevent. Dit keer is dat een originele Open Wine bij Wijnkoperij de Halve Maan in Stellendam. Speciaal voor gasten van GO-Linked wordt de wijnkoperij aan de Deltageul 7 van 16:00 tot 19:00 uur open gesteld. Initiatiefnemers van GO-Linked, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, heten u van harte welkom. Eigenaar van Wijnkoperij de Halve Maan, Jaco van Splunder, zal ieder kennis laten maken met zijn bijzondere wijnen. De wijnen worden uiteraard vergezeld met heerlijke hapjes van Auke Wagenaar van Wagenaar BBQ. Lees hieronder meer en meld aan.

Welkom/aanmelden
Kom langs en sluit op ongedwongen wijze met mede-ondernemers, bestuurders en andere vertegenwoordigers van organisaties, het oude jaar op gepaste wijze af.

De toegang voor partners, sponsoren (max. 2 personen) en Vrienden van GO-Linked (max. 1 persoon) is gratis. Niet-leden betalen dit keer een bijdrage van 7,50 euro ter plaatse via IDEAL of contant. Zorg dat u erbij bent, kom proeven en ontmoet bestaande en nieuwe relaties!

Meld uw komst aan via: www.go-linked.nl.