Ouddorp - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u en jou klaar staan. De nieuwe items van deze week lees je hieronder, evenals de juiste frequenties om mee te genieten van alle radio- en televisieprogramma's van Goeree-Overflakkee.

  • ’t Eiland Actueel – ORB - Serious Rescue 2019: Van 20 tot 23 december vinden de Serious Rescue plaats, waarbij de reddingsbrigade vanuit Ouddorp in drie dagen naar Groningen zal varen met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het de Serious Request actie van het Rode Kruis. Dit jaar is het thema van de 3FM-actie 'De Lifeline- hulp aan slachtoffers van mensenhandel'.
  • Streekevenementen – Flakkeese Dagen – deel 2 – Black Canvas: De Flakkeese Dagen zijn al járen het grootste muziek festival op Goeree-Overflakkee met muziek van eigen bodem, lekker eten en boordenvol gezelligheid. Ook dit jaar werden de Flakkese Dagen gewoon weer georganiseerd en met 30 jaar het langst bestaande en bekendste jaarlijkse popfestival op het eiland. In 1989 voor het eerst gehouden op een vrijdagavond in het toenmalige Jailhouse-gebouwtje met 7 bands en 125 bezoekers, dit jaar een tweedaags festival in twee tenten met bijna 30 acts en goed voor 2500 bezoekers. Deze week ziet u deel 1 van onze registratie en kijken en luisteren we naar het optreden van Black Canvas
  • Streek Historie – “Naar School” – deel 4: In deze nieuwe serie over de historie van Goeree-Overflakkee gaan we deze keer terug naar school. Hoe ging het er vroeger aan toe op de basisschool en hoe leerden onze opa’s en oma’s schrijven, lezen en rekenen. In deze serie worden geen specifieke beelden getoond uit onze eigen streek maar krijgt met een goede indruk hoe het lesgeven er aan toe ging in Nederland.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 82: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer: Renee Schoenmaker – Kinderkersttocht: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe Tonge, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Renee Schoenmaker over de Kinderkersttocht. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo