Goeree-Overflakkee - Stichting inloophuis de Boei in Ouddorp stelt zich ten doel aan mensen die leven met kanker, en hun naasten, een ontmoetingsplek te bieden. "Een veilige ruimte met ervaren gastvrouwen. Een plek waar men lotgenoten treft en zichzelf kan zijn. Waar naar elkaar geluisterd wordt, waar informatie over kanker gevonden kan worden en waar men creatief bezig kan zijn en eventueel lezingen kan volgen." Stichting inloophuis de Boei is op zoek naar u! "Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met waar De Boei voor staat." Lees hieronder verder en reageer!

Stichting inloophuis de Boei op zoek

"Wij zoeken iemand die empathisch vermogen en voortschrijdend inzicht heeft en die initiatiefrijk is (samen met de gastvrouwen activiteiten organiseren). Iemand die tijdens de inloopdag (iedere 2e en 4e dinsdag van de maand) aanwezig is, bereid is een dagdeel per week te besteden aan bezigheden en tot het volgen van trainingen voor De Boei. We zoeken iemand die ook contact onderhoudt met derden, waaronder de pers, IPSO. Voor deze diverse werkzaamheden ontvangt u jaarlijks de fiscaal maximaal toegestane vrijwilligersbijdrage."

Meer informatie

Nadere informatie kunt u krijgen bij Yonne Mous, via de mail: yonnedeboei@gmail.com of via tel. 06 2053 2899.

Uw sollicitatie kunt u, per mail vóór 14 december 2019, richten aan de voorzitter van De Boei: Jane van Dongen, mail: vandongenjane@gmail.com.

Kijk ook op website deboeigo.nl.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl of bekijk HIER de prijslijst.