Melissant - Op zaterdag 30 maart 2019 wordt er een Lentemarkt georganiseerd in de Ontmoetingskerk aan Nieuweweg 11 in Melissant. "Er is ook een kleine rommelmarkt, verkoop van mooie producten en leuke goederen én aan de inwendige mens is gedacht; voor ieder wat wils en iedereen van harte welkom!" Lees hieronder meer.

Medewerkster: "De opbrengst is voor onze eigen kerk. We zijn een kleine gemeente, maar veel gemeenteleden zijn nauw betrokken bij de organisatie van deze gezellige markt. We zijn blij met deze gemeente en ook trots op onze mooie kerk. We nodigen iedereen graag uit een kijkje in de kerk te komen nemen, tijdens deze markt. Op de foto's ziet u de buitenkant van de kerk en eentje van de binnenkant van de kerk. Deze laatste is genomen tijdens een vorige markt."

Verkoop van diverse producten en goederen

Er is verkoop van crea-artikelen, kaarten, boeken, kruudplaetjes, oliebollen, soep, broodjes, patat en snacks etc. Verder kun je meedoen aan een leuk Flakkees raadsel, is er een Euromarkt met goede spullen, enveloppen trekken en een verloting met mooie prijzen o.a. levensmiddelenpakketten.

"Iedereen is van harte welkom van 10:00 – 15:00 uur."