Landelijk - Woord en Daad heeft een nieuw logo! Ze vertellen er graag over: "Half februari is het nieuwe logo vertoond en besproken op een bijeenkomst met de besturen van comités en winkels. Via deze mailing willen we vrijwilligers en geïnteresseerden graag iets meer over het nieuwe logo vertellen. Zoals u weet verbindt Woord en Daad mensen wereldwijd: u als vrijwilliger, donateur, sponsor, onderwijsinstelling, ondernemer en vele anderen....." Lees hieronder het hele artikel.

Nieuw logo Woord en Daad

"Samen met onze vrijwilligers, en met alle kennis en ervaring in ons netwerk, zetten we mooie projecten op. Zo geven we duizenden mensen nieuwe hoop en kansen. Wij als Woord en Daad zijn voortdurend in beweging omdat de wereld om ons heen snel verandert. Ons nieuwe logo straalt dit uit: we zijn verbonden, én in beweging."

Woord en Daad is een Bijbelgetrouwe stichting. Elk kind, elke man en vrouw is waardevol als schepsel van God. "Daarom bieden we hen graag ondersteuning om uiteindelijk een menswaardig, zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo streven we naar zichtbare tekenen van Gods komend Koninkrijk."

Duurzaam

"Om duurzaam om te gaan met oude voorraden, willen we die in 2018 nog op gaan maken. Dat geldt ook voor het drukwerk en andere materialen die jullie gebruiken. In nieuwe materialen zullen we vanaf nu het nieuwe logo van Woord en Daad gebruiken. Het nieuwe logo kunt u downloaden via woordendaad.nl/nieuw-logo. Hier is ook meer achtergrondinformatie over ons nieuwe logo te vinden."