Regio - Braakballen pluizen, waterdiertjes vangen of honing proeven bij de imker? Het kan allemaal op de Duinendag van Stichting Het Zuid-Hollands Landschap op zondag 16 september van 12.00 tot 16.30 uur. De leukste dag in de Duinen van Voorne. De Duinendag is een leuke middag vol activiteiten voor het hele gezin. Van een imker die aanwezig is om alles te vertellen over de bloemen en de honingbijen tot waterdiertjes vangen en insecten bekijken door een loep. Jong en oud vervelen zich geen moment. Lees hieronder meer.

Kinderen betalen € 5,00 per deelname aan Duinendag en doen mee aan de vele activiteiten die op de activiteitenkaart vermeld staan. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap, leden van de Rotterdam Pas & Marketing Op Voorne Pas of IVN krijgen 50% korting!

De route loopt door de Duinen van Voorne en is ongeveer 2 km lang. In het bezoekerscentrum Tenellaplas is de activiteit braakballen pluizen. Hier vind je alle informatie over de duinen, het werk van onze boswachters, de wandelroutes en meer.

Het parkeren en startpunt is op de Berkenrijsweg in Oostvoorne. Het Zuid-Hollands Landschap organiseert de Duinendag samen met het IVN.
Inschrijven kan op de dag zelf of nu via zhl.nl/duinendag